Kyselina citronová je přírodní konzervační látka a okyselující látka, která vyskytuje v mnoha druzích ovoce, zejména v citrusech. Kyselina citronová anhydrit DTP Foods je vysoce kvalitní produkt, balený ve formě bílých krystalů krystalů. Více
Kyselina citronová je přírodní konzervační látka a okyselující látka, která vyskytuje v mnoha druzích ovoce, zejména v citrusech. Kyselina citronová anhydrit DTP Foods je vysoce kvalitní produkt, balený ve formě bílých krystalů krystalů.
Kyselina citronová běžně používá v potravinářském průmyslu pro své konzervační vlastnosti, přidává kyselou chuť a zlepšuje trvanlivost potravinářských výrobků.
Kyselina citronová může být použita k regulaci pH, zvýšení trvanlivosti a přidání kyselé chuti do mnoha potravin, včetně nápojů, džemů, želé, zmrzliny a mnoho dalšího.
Jedlá soda
O využití jedlé sody lze toho napsat hodně. Zaměřme se hlavně na její účinky při úklidu domácnosti.
Využít ji můžeme i v domácnosti při pečení nebo pokud chceme neutralizovat pachy kolem nás.